2 porce, 15 minut
těstoviny (množství podle vás, já dala 250 g)
2 menší červené cibule
1 střední stroužek česneku
8 sušených rajčat naložených v oleji
sýr feta (množství podle vaší chuti)
olivový olej
hrst čerstvých bylinek (petrželka, bazalka)
sůl a čerstvě mletý pepř
Postup:
Těstoviny jsem uvařila podle návodu na obalu v osolený vodě. Cibulku jsem nakrájela na půl kolečka, česnek jsem nasekala najemno a obojí jsem lehce osmahla na olivovém oleji. Nesmažila jsem dozlatova, ale spíš tak, aby cibulka změkla. Těstoviny jsem promíchala s cibulkou a česnekem, přidala jsem nakrájený sušený rajčata, rozdrobenou fetu a všechno jsem zalila trochou oleje ze sušenejch rajčat a trochou olivového oleje (tak, aby se v tom těstoviny obalily, ale ne, aby v oleji plavaly). Na závěr jsem těstoviny ještě opepřila a posypala bylinkama (já bohužel neměla dneska žádný čerstvý, tak jsem dala mraženou pažitku, ale doporučuju spíš tu bazalku nebo petrželku).
