| 1 velká plechovka (480g) červených fazolí | 1/2 čajové lžičky skořice |
| 2 vejce | Agáve sirup |
| 2 odměrky proteinu (čokoládový nebo vanilkový) | Čekankový sirup |
| 3 – 4 lžíce kakaa (já Holandské kakao) | |
| 1/3 čajové lžičky přášku do pečiva | |
| 100 ml mléka (rostlinné nebo živočišné) | |
| 1 lžíce kokosového oleje | |
| 1 lžíce tvarohu nebo jogurtu |
Postup:
vše dám do mixeru a rozmixuju. není nic jednoduššího!
Na menším pekáčku s pečícím papírem pečeme na 180°C cca 15 min —-> nejdřív vám těsto cca po 8 – 10 min trochu popraská a pak začne tuhnout. Těsto hlídejte. Těsto se musí vyndat, než bude úplně ztuhlé (gumové), jinak z toho bude vysušená hmota. Když na těsto jemně máčknete prstem, tak musíte cítit, že je horní vrstva hezky ztuhlá, ale uprostřed je ještě lehce tekuté. V tuto chvili to honem vyndejte a nechte vystydnout. Nemusíte se bát, že to bude nedopečené, lepši vyndat měkčí, těsto stejně ještě trochu dojde.
Po vychladnutí skladujte low carb fazolový brownies v lednici přikryté potravínářskou fólií, aby těsto neoschlo. Vydří cca 3-4 dny, ale u nás má životnost pár hodin, až ochutnáte, pochopíte. 🙂
já jsem ho podávala se zakysanou smetanou ochucenou o čokoládový sirup bodylab.
